Vezi ce efecte poate avea comunicarea tot mai intensa in social media asupra imaginii companiei.
Informeaza-te cum trebuie gestionat accesul angajatilor la social media in cadrul companiei.
Asigura-te ca stii care sunt drepturile si obligatiile legale generate de utilizarea retelelor sociale.
08.00 – 09.00 inregistrarea participantilor
09.00 – 11.00 SESIUNEA 1
Ce probleme au avut companiile in social media in 2012
Multi angajati cred ca totul este simplu pe Internet. Multe companii cred ca sunt imune la provocarile Internetului. In fapt, organiza tiile se confrunta cu mai multe probleme informatice ca oricand. Acesta prezentare va va arata cateva din cele mai importante crize de imagine din 2012.

CAND LEGEA FACE ORDINE IN SOCIAL MEDIA
Companiile ameninta bloggerii si cheama la judecata dezvoltatorii platformelor sociale. Pentru un singur cuvant, un jurist pune unui blogger in casuta postala o chemare in instanta. Este atat de usor? Prezentarea incearca sa faca lumina si mai ales sa ofere solutii.

CE IMPACT POT AVEA SOCIAL MEDIA IN INTERIORUL COMPANIEI SI IN RANDUL ANGAJATILOR
Cele mai multe companii nu sunt pregatite pentru a adopta social media. Exista insa o serie de efecte pe care platformele sociale le-au proiectat in randul angajatilor si asupra imaginii organizatiilor. O prezentare care nu ascunde niciun risc.
11.00 – 11.30 PAUZA DE CAFEA
11.30 – 13.00 Sesiunea 2
IMPLICATIILE LEGALE ALE SOCIAL MEDIA - TOATE DREPTURILE REZERVATE ONLINE
Site-urile de socializare permit publicarea unor materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor. Cui ii apartin materialele publicate, cine e raspunzator, ce poate fi publicat si ce poate fi blocat sau eliminat de pe Internet? Acestea sunt intrebarile la care prezentarea va raspunde.

POLITICILE DE SOCIAL MEDIA ALE COMPANIILOR INTRE TEORIE SI IMPLEMENTARE
Sa implementezi un cod de conduita in social media nu e o sarcina usoara. Ce ar trebui sa contina de fapt acest set de reguli? Care e cea mai buna cale de a aduce angajatii cat mai aproape de bunele practici din retelele sociale? Prezentarea raspunde la aceste intrebari si la altele care vorbesc despre conceptul social media policy.

CE RISCURI APAR IN RECRUTAREA PRIN SOCIAL MEDIA
Cat de importanta e imaginea pe care o dau social media angajatilor si care e rolul social media in procesul de recrutare. Sunt o platforma doar pentru anunturi sau si un instrument eficient in procesul de selectie a candidatilor. Aflam din aceasta prezentare ce putem si nu putem face.